Om

SE*Koski&Pearl är ett litet katteri som föder upp sibirisk katt och neva masquerade. Stamnamnet ägs av mig, Camilla Fors, född -69, beteendevetare, och mamma till tre. Katteriet är beläget i Luleå i Norrbottens län, familjen består av mig, sambon Mats, en tonårsdotter och två utflugna barn. Kattungarna växer upp i hemmiljö och har föräldrar som innan avel genomgått rasklubbarnas rekommenderade hälsotester. Fokusområden i uppfödningen ligger på friska katter med ett trevligt temperament och en rastypisk exteriör. SE*Koski&Pearl säljer innekatter för utevistelse i kattgård eller koppel, dock ej som utekatt. Katteriet finns för dig som prioriterar en god relation och dialog med uppfödaren till din sibiriska katt/neva masquerade. Intresserad av kattunge? Välkommen att fylla i intresseanmälan.

Visar inlägg från augusti 2021

Tillbaka till bloggens startsida

Tyvärr, det finns inga inlägg här...