Kalenderdesperado

Jag har på vår kennelsida camatz.com en kalender från google där jag la in alla tävlingar och andra event (kallar den för Agenda i menyn på kennelsidan). Tänkte att det kan ju inte vara så svårt att fixa, och superbra att lägga in alla föreläsningar, kattsamtal och andra kattevent. Men jag fattar ingenting av av det numera – WordPress-tillägget – ”Google calendar” och hur jag ska få den att fungera på hemsidan. Tror inte ens jag fick API key att funka. Har testat följa två olika turtorials, men näe. Och att bädda in en ”vanlig” kalender från Google funkar inte heller. Om någon som ser det här vet hur jag får in en kalender som tillägg i WordPress, helst google kalender, så är ni guld värda! Hittelön utlovas till den som knäcker gåtan ♡

Ha en fin fredag! Här snöar det!

Vad blir det till middag och hur kan vi hjälpa till?